Sylvester Stallone afslører det første billede af Tulsa King-showet

Skuespilleren Sylvester Stallone afslører det første billede af sin karakter Dwight “The General” Manfredi i Taylor Sheridans Tulsa King-serie.

Sylvester Stallone delte et første billede af sin karakter fra Taylor Sheridans film Tulsa konge serie. Stallone, stjernen i klassiske franchises kan lide Stenet Og Rambo, er en af ​​Hollywoods mest produktive skuespillere, der har været fast inventar siden hans debut i 1970’erne. I de seneste år har Stallone skabt og medvirket i action-franchisen de undværligesamt fortsætter hans karakters Rocky Balboa-arv i jeg tror spin-off film.

Taylor Sheridan er skuespilleren, der blev forfatter/instruktør med ansvar for at skrive film som f.eks Sicario, Inferno eller Acqua Alta, Wind River, Og Dem, der ønsker mig døden (han instruerer også de to sidste). Sheridan vendte sin opmærksomhed mod tv i 2018 med Kevin Costner Yellowstone for Paramount Plus, som blev et kæmpe hit og satte den nye streamingtjeneste på landkortet. Siden da har Sheridan forgrenet sig med flere shows (og mange flere på vej), herunder Yellowstone spin off 1883, Borgmesteren i Kingstown med Jeremy Renner, og nu med Tulsa kongemed Stallone.

Relateret: Rocky var ikke bange for nogen, men Sly Stallone var bange for … Elvis?

Stallone er på stedet i Oklahoma til optagelserne Tulsa konge og afslørede et første billede af hans karakter, idet han sagde: “Kong Tulsa er ankommet!” I showet spiller Stallone en New York-mobeboss ved navn Dwight “Generalen” Manfredi, som bliver løsladt fra fængslet efter at have afsonet 25 år og er forvist til Tulsa, Oklahoma, hvor han sætter sig for at bygge et nyt hold og et nyt kriminelt imperium. i en helt ny by. Sheridan er executive producerer showet ved siden af Imperium af havnefrontenTerrence Winter, der fungerer som showrunner. Også på dækket i en executive producer-rolle er David Glasser, der medvirkede Sheridan / Winter / Stallone-duoen for Tulsa kongesiger, at det vil fokusere på en “en mand, der prioriterer loyalitet og familie frem for alt andet, og som nu gør status over sit liv og kæmper med de valg, der bragte ham til Tulsa.” Se det første billede fra showet herunder:

I et tidligere Instagram-opslag taler Stallone om arbejdet med serien og siger, at han har “det smukkeste øjeblik” arbejder på Tulsa konge og hvem tror det bliver en “stor succes” og det er “stolt over at være med”. Det er første gang, Stallone har medvirket i en tv-/streaming-serie, der markerer en vigtig milepæl for den 75-årige skuespiller. Stallone er med Tulsa konge af skuespillerne Max Casella (Sopranerne), Domenico Lombardozzi (Kablet), Vincenzo Piazza (Imperium af havnefronten), Jeff Panzarella (Blåt blod), Og Chris Caldovino (også Imperium af havnefronten).

Stallone som mafiaboss i et show produceret af Sheridan / Winter virker som den perfekte rolle for skuespilleren på dette tidspunkt i hans karriere. I betragtning af, at det er næsten umuligt at opretholde niveauet af fysiske actionroller, der definerede hans tidlige værker, har Stallone ikke mistet noget af sin tilstedeværelse som skuespiller og kun opnået mere agtelse, efterhånden som han blev ældre. At spille en gangster, der søger forløsning, virker som noget, Stallone virkelig kan nyde, når han udvider sit repertoire til et nyt, potentielt mørkere territorium. Med lidt held (og en masse talent tilknyttet), Stallones Tulsa konge bliver endnu en vinder for Paramount Plus, som fortsætter med at finde vej ind i streamingverdenen med et solidt sæt overbevisende indhold.

Næste: Expendables 4 Stallone-detaljer understøtter Barney Ross Death Theories

Kilde: Sylvester Stallone

Mark-Paul Gosselaar som Zack Morris i anden sæson af Saved By The Bell

Mark-Paul Gosselaar skal medvirke i nyt NBC-drama om fundet forsvundne personer


Om forfatteren