Vidya Balan forklarer, hvorfor “det er et bedre tidspunkt at være skuespillerinde”;

Vidya Balan sagde, at det at være skuespiller i dag er bedre end at være en mandlig skuespiller. Shefali Shah, som vil blive set sammen med Vidya i deres kommende film Jalsa, er enig med hende. Shefali og Vidya er hovedaktørerne i den kommende undersøgende thriller-film, der også har Rohini Hattangadi, Manav Kaul, Mohammed Iqbal Khan og andre i hovedrollerne. Læs også | Jalsa Trailer: Vidya Balan er sammen med Shefali Shah i hendes kamp for retfærdighed, men ingen kan stole på her. Wade

Vidya og Shefali sagde, at mens skuespillerinderne havde en chance for at udforske forskellige karakterer, får de mandlige skuespillere stort set endimensionelle roller.

Vidya fortalte Film Companion: “For første gang er det et bedre tidspunkt at være skuespiller end mandlig skuespiller. Variationen i måden, rollerne er skrevet på er langt mere spændende end hvad der sker i rummet. mandlig skuespiller, som stadig er … de har ikke … jeg ved det ikke … han er stadig af en bestemt type.” Da intervieweren Anupama Chopra spurgte, om Vidya mente, at de mandlige skuespillere stadig er i heltens tjeneste, sagde skuespilleren: “Helt … ja. Mens vi spiller det almindelige, og der kan ikke siges nok, at det ekstraordinære kommer ud af det almindelige. Så der er så mange andre historier at fortælle, og der er så mange aspekter, som vi (kvindelige skuespillerinder) udforsker. Mens jeg føler, og uden respektløshed, føler jeg, at det mandlige skuespillerrum stort set er endimensionelt.”

Shefali tilføjede: “OTT har givet os en chance for at udforske, udtrykke og opleve, hvilket er fantastisk, hvilket er så godt.” I mellemtiden talte Vidya også om hypotesen om, at hendes ægteskab med filmproducenten Siddharth Roy Kapur vil gøre tingene lettere for hende i filmindustrien. Hun sagde: “Jeg ønsker ikke, at nogen skal reducere mine succeser til at sige ‘det her skete for dig på grund af din mand’. Fordi man arbejdede meget hårdt for at komme hertil, og du ved, hvor meget jeg elsker ham, det gør jeg ikke vil have, at det sker for nogen. om os, fordi folk siger ‘arey aapka i produktionshuset hai na (du har et produktionshus ret)’, og jeg siger ‘mere pati ka hai, mera nahi hai, farq hai (det er min mands, ikke min, c ‘det er en forskel.’ “Shefali, som er gift med filmproducenten Vipul Amrutlal Shah, tilføjede:” De forstår det ikke.

Shefali og Vidya Jalsas film, instrueret af Suresh Triveni, får premiere på Amazon Prime Video den 18. marts. Hovedpersonen er Vidya Balan som berømt journalist og Shefali Shah som hendes kok, hvis datter bliver dræbt i en dødsulykke.