Vidya Balan mener, at den nuværende æra er den bedste for skuespillerinder

Vidya Balan er en fantastisk skuespillerinde, der konsekvent har været en del af kvindecentrerede film gennem hele sin karriere. Fra The Dirty Picture til Kahaani og nu Jalsa, som for nylig udkom, hvor hun ses sammen med Shefali Shah, har skuespillerinden kurateret en filmografi for sig selv, der afspejler hendes valg som skuespillerinde og er usædvanlig taknemmelig for den slags roller, hun spiller. komme til at mødes.

Vidya Balan

Hun taler med en fremtrædende publikation og deler fordelene ved at være en kvindelig hovedrolle i denne filmalder: “Jeg sagde det før, at det er et bedre tidspunkt at være skuespiller end mandlig skuespiller. Jeg håber det bliver bedre. Hver gang jeg siger, hvordan det kan blive bedre, sender universet endnu bedre historier min vej. Jeg ved ikke, om jeg ville kvalificere det som min mest kreativt tilfredsstillende fase, men min karriere har været ekstremt tilfredsstillende, og jeg er så taknemmelig, men jeg har stadig en lang vej at gå”.

Vidya Balan

Vidya har fået meget påskønnelse for sit håndværk som skuespillerinde i de kvindeorienterede manuskripter, hun nikker til. Hun er overbevist om, at skuespillerinder i dag har meget bedre roller skrevet til dem, og at det virkelig er et meget sjovere tidspunkt at være en del af branchen som skuespiller end som mandlig skuespiller.