Viva! El Paso vil have auditions i april for sangere, skuespillere og dansere

Viva! El Paso afholder auditions for sangere, skuespillere og dansere for sin 2022-sæson den 23. april. Auditionerne afholdes fra kl. 10.00 til 15.00 på Hotel Paso del Norte.

Alle deltagere i audition skal synge, danse og læse koldt. Skuespillerne vil koldt læse manuskriptet. Der opfordres også til en kort og forberedt monolog. Sangere bør forberede en sang og medbringe noget musik (nodeark, en USB-stick eller en mobiltelefonoptagelse accepteres). Der vil blive sørget for akkompagnement. Dansere skal bære behageligt tøj og sko til bevægelse. Koreografi vil blive undervist ved auditions.

En præcedens Viva!  El Paso-kunstneren vises i McKelligon Canyon Amphitheatre i El Paso.

Auditioner skal medbringe billed-id, socialsikringskort, nærbillede i portrætstil og CV for tidligere præstationer/produktioner, inklusive oplysninger om skole- og arbejdshistorie.

Deltagerne skal også medbringe vand på flaske og en snack eller frokost til øvelsen. Kunstnere skal være mindst 16 år. Der er intet gebyr for høringen. Auditions er åbne for kunstnere, der bor i El Paso-regionen.

Kunstnerne får løn. Ring 915-276-5681 for mere information.

Om Viva! Viser på Paso

Viva!  El Paso-kunstnere vises den 12. juni 2019 i McKelligon Canyon Amphitheatre i El Paso.

En El Paso-tradition, der går ind i sit 44. år, Viva! El Paso fejrer mere end 400 års lokalhistorie.

Shows afholdes kl. 20.00 på fredage og lørdage, den 1. juli til den 6. august, i McKelligon Canyon Amphitheatre. Billetinformation vil blive offentliggjort snarest.

Viva! El Paso er en præsentation af El Paso International & Cultural Arts, El Paso Community Foundation og El Paso Live.