Vokalskuespilleren Michael fra GTA 5 klæder sig ud i en rungende klokke A-uniform

Hvor begynder du at anslå mængden af ​​penge tjent fra GTA 5? Forhåbentlig gik en god del af disse penge til det hold, der bragte det til live, inklusive udviklere og skuespillere. Det ser dog ud til, at Ned Luke, Michael De Santas stemmeskuespiller, muligvis har brug for nogle hurtige penge via en cameo i GTA Online.

Ifølge videoen, som Luke har lagt på Twitter, ser det ud til, at skuespilleren er ved at gå ind i servicebranchen (tak GameRant). Videoen viser ham i det latterlige jakkesæt, som Cluckin ‘Bell-medarbejdere er skabt til at bære, med kyllingehovedet og sloganet bag på skjorten: “Taste the Cock”. Luke gav ingen indikation af, hvorfor han postede denne video, måske havde han det bare sjovt. Men det mærkede et håndtag kaldet dreng rundt om i verden. Håndtaget har kun ét tweet og er et billede af en Cluckin ‘Bell-medarbejder for GTA: San Andreas.

RELATERET: GTA 6 bør droppe den glorificerede vision om et kriminelt liv for en mere indtrængende historie

“Gør hvad du skal gøre … hvad end det kræver … overlev,” lyder billedteksten til tweetet sammen med de femstjernede emojis. I videoen vender Luke sig og siger med et frustreret udtryk: “Dette var ikke min idé om en vellykket pensionering. Velkommen til Cluckin ‘Fuckin’ Bell. Kan jeg tage imod din ordre?” Du kan ikke bebrejde ham for ikke at blive alt for begejstret for det – ingen kan lide at arbejde som fastfoodserver, mens han er klædt ud som en kylling.

Hvis du er den mistænksomme type, vil du måske finde nogle aspekter af videoen lidt interessante – måske kunne vi se Michael igen i GTA-universet. For det første kan det betyde noget at klæde sig ud som en GTA fastfood-restaurant, men du kan bare udgive det som en gag. Men så siger Luke, at dette ikke var hans idé om en vellykket pensionering. Michael fortsætter også med at fortælle om hans pensionering i spillet, og hvordan han ønsker at komme ud af det. Måske er dette et fingerpeg om, at tingene ikke går for ham, og at han kunne gå tilbage til blandingen for at tjene en sidste lønningsdag, ligesom hans ven Franklin gjorde i The Contract-begivenheden.

NÆSTE: Rudiger at tage til Real Madrid vil være et mareridt for FIFA 23


Udvalgt billede af 2022-kalenderen

Spiludgivelsesdatoer 2022

Læs Næste


Om forfatteren