West End Productions i krise med “høfeber”-sag

Colleen Neary McClure (Judith), Paige Underwood (Sorel) og Caleb Ramsell (Simon) spiller hovedrollerne i Noël Cowards “Hay Fever”. (Med tilladelse fra Russell Maynor)

Denne version af “Høfeber” er inspireret af meget mere end sæsonbestemte allergier.

I Noël Cowards skuespil inviterede hvert af de fire medlemmer af Bliss-familien, uden at rådføre sig med de andre, en weekendgæst. Te serveres i akavet stilhed, indtil kaos opstår.

Den store britiske dramatiker skrev sin farceagtige komedie “Høfeber” i 1924.

West End Productions åbner deres version af showet torsdag den 5. maj i North Fourth Art Center. “Høfeber” varer indtil 15. maj. Selskabet fokuserer på værker af engelske, skotske, irske og walisiske dramatikere.

“Vi har ikke været med i en Noël Coward-komedie, og han er en af ​​de bedste, og han er så sjov, vittig og så morsom,” sagde art director, grundlægger og skuespiller Colleen Neary McClure. “Der er så meget drama og forvirring,” fortsatte han. “Bliss-familien er ikke kun excentrisk, men også skør.”

Mario Cabrera instruerer.

David og Judith Bliss er helvedes værter, et fritænkende narcissistisk par fanget i et kærligheds- og hadforhold med deres voksne børn Simon og Sorel. Foursome spiller et ufølsomt spil om seksuel overlegenhed ved at bruge deres uheldige værter som engangsbønder.

Værternes selvcentrerede opførsel får i sidste ende deres gæster til at flygte, da Blisserne er så engageret i et familieskænderi, at de ikke bemærker, at deres besøgende snigende går.

Neary McClure spiller Judith, en pensioneret skuespillerinde, der forbereder sig på et comeback, og reciterer melodramatiske passager med overdrevne følelser for sine forvirrede gæster.

Selvom det er højt anset i Storbritannien, produceres “Hay Fever” sjældent i USA

“Det er et af hans sjoveste værker,” sagde Neary McClure. “Men det sælger (også) ikke til den store befolkning i USA som ‘Private Liv’. “

Neary McClure har 40 års erfaring med professionel teater-, film- og teateruddannelse. Han er medlem af British Actors ‘Equity og Screen Actors Guild og berettiget til Actors’ Equity Association. Hun har instrueret og produceret adskillige produktioner og film i England og USA, og har også optrådt flittigt i Londons West End, Storbritannien og på scener i hele Amerika.